Airport Hotel Aurora Star
***
Blikavöllur 2, Keflavik, 235, Islanti
Over 130,000 hotels worldwide
Katso kaikki kuvia galleriassa
Tee varaus Internetissä nyt
Tee varaus nyt
tai soita 888-205-7322
Hinnat alkaen ISK 10,461
yöta
1 Huone ==With== 2 Aikuisia Muuta hakua
Tarkista hinnat
Huone
Huone
Airport Hotel Aurora Star is a charming 3-star hotel in Keflavik.

Facilities
Airport Hotel Aurora Star is a smoke-free property. Dining facilities at the hotel include a restaurant. There is also room service available. The hotel boasts a 24-hour front desk service. Hotel guests will appreciate the welcoming services of our multilingual staff. Other hotel amenities include tennis court(s). Other services: elevator/lift and tour assistance.

Transportation/Parking facilities
Airport Hotel Aurora Star offers transportation to/from the airport for an additional fee. For guest convenience, parking is offered at no extra cost.

Kuinka teet varauksen

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista. Lisää ne päivät, jolloin haluat majoittua, olevaan lomakkeeseen ja lähetä lomake.

Kun huonetyypit ja hinnat näkyvät ruudussa, voit lukea huonetiedot ruudun keskeltä ja valita sopivanhintaisen huoneen klikkaamalla Varaa-näppäintä ruudun oikeassa laidassa. Kun olet valinnut huonetyypin, siirryt kohtaan "Viimeistele varauksesi". Sen jälkeen tarkistat antamasi tiedot "Varauksesi tiedot"-kohdassa ja annat puuttuvat tiedot "Vieraiden tiedot"-kohtaan. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, valitse "Viimeistele varaus".

Turvallisuuden varmistamiseksi käytämme luotettavaa Commerce Server -palvelinta, joka suojaa luottokorttinumeron ja koodaa sen ei-käytettävissä olevaan muotoon.

Katso kaikki kuvia galleriassa
Asiakaspalautteita
Ole ensimmäinen henkilö kirjoittamaan arvostelu!

Tietoa alueesta

  Lentokenttiä
  • Reykjavik, Iceland (KEF-Keflavik Intl.) - 1,028 f
  • Reykjavik, Iceland (RKV-Reykjavik Domestic) - 22.97 mi
  Museot
  • National Museum of Iceland - 22.86 mi
  • Reykjavik Art Museum: Kjarvalsstadir - 23.70 mi
==PASSWORD_RESET_MODAL==